Familieforøgelse i Naturvidenskabernes Hus

De to nyeste medlemmer af familien er projektleder Jannik Tovgaard-Olsen og kommunikationsmedarbejder Stine Gregersen. De skal begge sprede Naturvidenskabernes Hus’ budskab om, at få endnu flere til at vælge en uddannelse inden for det naturvidenskabelige felt - men på to vidt forskellige måder.

Som projektleder bliver Janniks primære opgave at bygge bro mellem skoler og virksomheder i hovedstadsområdet. Jannik er uddannet folkeskolelærer, og derudover har han en master i naturfagsundervisning. Jannik har tidligere arbejdet hos Friluftsrådet, hvor han bl.a. har været projektleder på undervisningsprogrammet ’Grønt Flag Grøn Skole’ og været aktiv i ’UBU projektet’ i samarbejde med bl.a. os her i Naturvidenskabernes Hus.

Stines arbejde som kommunikationsmedarbejder bliver at formidle alle de spændende aktiviteter og arrangementer, vi her i Naturvidenskabernes Hus står bag. Stine er nyuddannet cand.mag. i kommunikation, så hun har en finger på pulsen ift. de nyeste trends i kommunikationsverdenen. Derudover har hun erfaring med både branding, tekstforfatning, sociale medier og grafiske opgaver.

Vi er glade for at byde Jannik og Stine velkommen!