Vi vil gerne have flere kloge hænder, tak!

Så er det til tasterne! Tilmelding til dette års Kloge Hænder er i gang og deadline nærmer sig. Send jeres tilmelding til NVHUS senest fredag den 15. december.

Selvom fristen først er i julemåneden, så skyder vi en kampagne i gang inden længe, og derfor tager vi allerede nu imod tilmeldingerne med kyshånd.

Erhvervsuddannelser er spændende og der er masser af jobs, der venter efter endt uddannelse. Det er blot to af de mange gode begrundelser for, at unge mennesker skal tage en erhvervsuddannelse. Men desværre er der ikke nok, der gør det i dag. Netop derfor afholdes arrangementet Kloge Hænder.

”Med Kloge Hænder vil vi gerne stimulere unge til at tage en erhvervsuddannelse – for erhvervsuddannede kommer vi til at mangle rigtig mange af i fremtiden,” siger Jeppe Hust, der er programchef i Naturvidenskabernes Hus og uddyber:   ”Desværre er der mange unge, der ikke en gang overvejer en erhvervsuddannelse, fordi gymnasiet er den naturlige vej.”

I modsætning til hvad mange unge tror, så skal man som faglært bruge hovedet rigtig meget, og man skal være skarp, hvilket blandt andet er det, virksomhederne viser de unge mennesker på Kloge Hænder.

På dagen får eleverne mulighed for at møde seje faglærte, der viser deres faglighed frem og fortæller, hvordan hverdagen f.eks. ser ud i en produktionsvirksomhed. Eleverne skal også selv prøve kræfter med at lave produkter eller løse opgaver, som virksomhederne arbejder med til dagligt. På den måde får eleverne indblik i, at man i et erhvervsfagligt arbejde bruger hovedet – og sine kloge hænder. Tilmelding skal ske til: Thorkild Pedersen på tp@nvhus.dk

Såfremt det er første gang I melder jer til Kloge Hænder, så skal tilmeldingen ske til: Gitte Hejltoft på gh@nvhus.dk

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt