Om konkurrencedagen

Randers Kommune
6-2-2018 i Dronningborghallen
kl. 9.30-13.30

 

Når I skal til konkurrencedagen, er det en god ide at komme op til en halv time før konkurrencen starter kl. 9.30. Det giver os mulighed for at tage godt imod jer og afklare evt. spørgsmål til dagen.

Vi anbefaler, at I viser denne video om programmet for konkurrencedagen til jeres elever, før I tager afsted.
Videoen fortæller, hvordan konkurrencedagen består af tre runder, hvor alle grupper i klassen dyster i henholdsvis delopgave 1, 2 og 3.

https://vimeo.com/250275791/a7dd751724

De tre runder bliver afbrudt af to stafetter, hvor klassen sender to elever af gangen ud at løbe for at indhente forskellige informationer. Informationerne skal klassen bruge for at kunne svare på 24 spørgsmål på en Ipad. 

Den ene stafet handler om Engineeringprocessen og den anden stafet om dette års opgaver. Hvis eleverne har arbejdet grundigt med Naturfagsmaratonsopgaverne, er det nemt at svare rigtigt på spørgsmålene i begge stafetter. Tal gerne med klassen om hvordan I vil organisere rækkefølgen af de par, som skal løbe sammen, så fortæller vi mere om stafetterne på konkurrencedagen.

 

Konkurrencen afsluttes kl. 13.30.

På dagen vil der være dommere fra HTX Tradium, som er placeret ved hver delopgave. Som lærer skal du derfor ikke agere dommer.

Har I spørgsmål, I ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, er I selvfølgelig altid velkomne til at ringe til os.