Målrettet økonomichef til dynamisk virksomhed

Har du lyst til at gøre en reel forskel for både skoler og virksomheder i en dynamisk arbejdskultur?

”For den rette kandidat kan denne stilling sagtens være det sidste inden et direktørjob. Vi er meget ambitiøse – både på vores firmas og vores medarbejders vegne,” fortæller direktør Nanna Seidelin.


Velkommen hos Naturvidenskabernes Hus

Du træder ind i et non-profit udviklings- og besøgscenter, der bygger bro mellem skoler og erhvervsliv og understøtter lærere i at udvikle og gennemføre inspirerende og virkelighedsnær undervisning inden for teknologi, IT og naturvidenskab. Her bliver du en del af en velfungerende ledergruppe.


Du holder styr på finanserne og administrationen – og alt derimellem

Som Naturvidenskabernes Hus’ nye økonomichef er din vigtigste opgave naturligvis at holde styr på vores regnskaber – herunder b.la. økonomirapportering til fonde, budgetplanlægning, forecast og intern rapportering. Du får ledelsesansvar for 3 service- og administrationsmedarbejdere, og derudover tager du også ansvar for hele vores administrationssystem – det skal både optimeres, implementeres og styres løbende.

”Vi er et dynamisk hus med iværksætterånden i højsædet. Derfor skal du også have mod på at tage generalistkappen på dig. Det vil sige, at du også står for en række løbende og varierende hands-on-opgaver, fx indkøb og udformning af materiale til bestyrelsesmøder,” uddyber Nanna Seidelin.


Bliv en del af et unikt hus

I Naturvidenskabernes Hus får du 21 dybt engagerede og kompetente kolleger, der er stolte af at gøre en reel forskel for skoler og virksomheder. Vores hverdag foregår i et enestående rundt hus, hvor vi sidder i et åbent kontorlandskab med en humoristisk og uformel tone i et kreativt og innovativt arbejdsklima. Her får du en spændende og perspektivrig stilling med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde.


Analytisk stærk økonomichef med flair for regnskab og administration

  • Du har ledererfaring.
  • Du er revisoruddannet eller har en lignende mellemlang eller lang videregående uddannelse.
  • Du arbejder struktureret og har flair for optimering af administrative processer.
  • Du er hjemme i Excel, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Economics.
  • Du trives i et dynamisk og foranderligt miljø med varierende opgaver.

”Det vigtigste er, at du har dokumenteret erfaring med regnskab – også gerne projektregnskaber. Som person er du resultatorienteret, systematisk og god til at skabe og pleje relationer,” slutter Nanna Seidelin, som ser frem til at få dig som sin nye kollega.


Lyder det som noget for dig?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Nanna Seidelin på 29 41 11 33.

Ansøgning og CV sendes på mail til ns@nvhus.dk senest den 11. juni 2018 klokken 8.00.

Ansættelsessamtaler afholdes hhv. 18. og 19. juni 2018. Udvalgte kandidater kaldes herefter til test hos Mercuri Urval den 22. juni 2018. Ønsket dato for ansættelse: 1. august 2018.