Alle aktiviteter med skoler og uddannelsesinstitutioner udskydes

Opdateret 19. maj 2020

Vi glæder os over, at skoler og uddannelsesinstitutioner er ved at finde de vante rammer igen. Vi arbejder løbende på at udvikle og tilrette vores skole-virksomhedssamarbejder, Naturfagsmaraton, besøg i huset og andre aktiviteter, så det passer ind i skolernes og virksomhedernes nye hverdag. Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejder.

Spørgsmål og generelle henvendelser til kontakt@nvhus.dk eller tlf. 29 71 54 08. Du kan også finde din kontaktperson på www.nvhus.dk/kontakt.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Umbraco.Web.PublishedContentExtensions.GetPropertyValue(IPublishedContent content, String alias)
   at ASP._Page_views_partials_grid_editors_employee_cshtml.Execute() in g:\Data\nvhus.dk\web\Views\Partials\Grid\Editors\Employee.cshtml:line 12
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in g:\Data\nvhus.dk\web\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20