Direktørskifte i Naturvidenskabernes Hus

PRESSEMEDDELELSE

Bestyrelsen for Naturvidenskabernes Hus har den 30. juni 2020 indgået en fratrædelsesaftale med direktør Anders Dahlstrup. Samtidig har bestyrelsen besluttet at ansætte udviklingschef i Naturvidenskabernes Hus Maiken Lykke Lolck i direktørstillingen med omgående tiltrædelse. 

Bestyrelsen for Naturvidenskabernes Hus har i går indgået en fratrædelsesaftale med direktør Anders Dahlstrup. Fratrædelsen skyldes forskelligt syn på den strategiske retning, og samarbejdet mellem Naturvidenskabernes Hus og Anders Dahlstrup ophører med omgående virkning.

Samtidig har bestyrelsen besluttet at ansætte udviklingschef i Naturvidenskabernes Hus Maiken Lykke Lolck i direktørstillingen med omgående tiltrædelse. Maiken har arbejdet i Naturvidenskabernes Hus siden 2010.

Formand for bestyrelsen, Harald Mikkelsen siger:

”Med ansættelsen af Maiken får vi en direktør, som har flere års erfaring fra udvikling af husets projekter og som virkelig brænder for Naturvidenskabernes Hus' idé og virke. Bestyrelsen er overbevist om, at Maiken er den helt rigtige direktør til at stå i spidsen for husets videre udvikling, både fagligt, strategisk og forretningsmæssigt. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Maiken, som i sit hidtidige virke for Naturvidenskabernes Hus har leveret meget solide resultater.”

Maiken Lykke Lolck glæder sig til at bygge videre på husets stærke fundament af indsatser omkring skole-virksomhedssamarbejde, besøgsaktiviteter og Naturfagsmaraton.

"I en tid med både corona og klimaforandringer er det mere vigtigt end nogensinde, at de kommende generationer får lyst til at tage del i udviklingen af de teknologier, der skal sikre både vækst, velstand og en bæredygtig udvikling. Her har Naturvidenskabernes Hus en vigtig opgave i at inspirere flere unge til at vælge en teknisk eller naturvidenskabelig vej. Jeg glæder mig til samarbejdet med vores partnere i både erhvervslivet og uddannelsessektoren mod det mål", siger Maiken Lykke Lolck.

 

Kontakt for yderligere oplysninger

Bestyrelsesformand i Naturvidenskabernes Hus, Harald Mikkelsen på tlf. 8755 1001

Direktør i Naturvidenskabernes Hus, Maiken Lykke Lolck på tlf. 4058 4064

Foto: Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro

Foto: Maiken Lykke Lolck