Erfaren kommunikationschef til Naturvidenskabernes Hus

  

Vil du være med til at synliggøre og profilere vores indsatser og bygge bro mellem skoler og erhvervsliv for at øge børn og unges interesse for naturvidenskab og teknologi? Vil du arbejde i en dynamisk og fagligt stærk organisation med mange samarbejdspartnere i både erhvervslivet og uddannelsesverdenen? 

I stillingen som kommunikationschef i Naturvidenskabernes Hus får du ansvaret for den strategiske kommunikation af vores indsatser for skole-virksomhedssamarbejde. Du får også ansvaret for at udvikle og drive vores PR- og brandingindsatser. 

Om os

Vi er et non-profit besøgs- og udviklingscenter med en vision om at inspirere næste generation, så mange flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab, teknologi, håndværk og it til gavn for de unge selv, samfundet og en bæredygtig fremtid. Vi har gennem 10 år udviklet og udbredt skole-virksomhedssamarbejde i både grundskolen og gymnasiet med aktiviteter og samarbejdspartnere i hele landet

Stillingen 

Du får 20 engagerede kolleger, herunder én kommunikationskollega, som arbejder med kommunikation og markedsføring i vores projekter. Du får ansvaret for vores presseindsats og vil arbejde med den strategiske kommunikation, herunder hvordan vi kan skabe en mere levende kommunikation gennem video og mere liv på vores sociale medier. En opgave, som du også selv er med til at løfte i praksis. Du opsøger, udvikler og driver strategiske kommunikationsindsatser i samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Du arbejder med at positionere Naturvidenskabernes Hus som national aktør for skole-virksomhedssamarbejde og direktør Maiken Lykke Lolck på kernedagsordener og mærkesager.  

Om dig 

  • Du har mindst 3 års erfaring fra en lignende stilling og en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for journalistik eller kommunikation  
  • Du har solidt kendskab til pressehåndtering og mediernes arbejdsgange 
  • Du har gerne erfaring fra interesseorganisation eller lignende politisk organisation 
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til undervisningssektoren, naturvidenskab og teknologi 
  • Du er hjemmevant på LinkedIn og Twitter, og har generelt stor indsigt i sociale medier 
  • Du er social og trives i en udadvendt stilling med mange samarbejdspartnere 
  • Du er ansvarsfuld og ambitiøs 
  • Kan du optage og redigere video, er det et plus 


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Maiken Lykke Lolck på tlf. 4058 4064.
 

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat snarest. 

 

Søg stillingen

En motiveret ansøgning på max én A4-side samt CV sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 11. januar 2021 klokken 8.00. Vedlæg gerne gode og relevante eksempler på skriftlig og visuel kommunikation.

Ansættelsessamtaler afholdes den 18. og 25. januar 2021.