Eventpiloter til Naturfagsmaraton og formidler til besøg i Naturvidenskabernes Hus

Vil du være eventpilot eller formidler på en spændende arbejdsplads, der har til hensigt at begejstre og øge børn og unges interesse og motivation for de naturvidenskabelige fag? Så har du nu muligheden for at komme helt ned i børnehøjde og udvikle dine evner som formidler.

Naturvidenskabernes Hus søger to eventpiloter til afvikling af Naturfagsmaraton og én formidler til undervisningsaktiviteter for grundskoleelever i Naturvidenskabernes Hus.

 

Eventpiloter til Naturfagsmaraton

Som eventpilot for Naturfagsmaraton, Danmarks største konkurrence i naturfag, bliver du oplært til at styre konkurrencedage, hvor skoleklasser mødes og dyster i naturvidenskab over hele landet. Konkurrencedagene afvikles i perioden fra januar til juni 2022. Arbejdet består af praktiske forberedelser samt afvikling af 64 konkurrencedage. Du skal på turne over hele landet sammen med et par kollegaer, hvor der må indregnes en del overnatninger ude.

Arbejdstiden vil variere fra uge til uge, men i gennemsnit være 37 timer pr. uge.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling fra den 1. januar til 1. juni 2022. Der vil være behov for en delvis opstart i december 2021, og der kan desuden løbende blive mulighed for at lave aftaler om ekstra arbejde.

Vi tilbyder en månedsløn på 24.000 kr. samt diæter.

Læs mere om Naturfagsmaraton

Formidler til undervisningsaktiviteter i Naturvidenskabernes Hus

Som formidler i Naturvidenskabernes Hus skal du i samarbejde med en kollega undervise elever fra 0. – 9. klasse. Du kommer også til at stå med en klasse selv, men bliver selvfølgelig klædt på til opgaven.

Arbejdstiden er 32 timer pr. uge og primært fra mandag til torsdag.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling fra den 1. januar 2022 til udgangen af november 2022. Vi tilbyder en månedsløn på 21.000 kr.

Læs mere om Naturvidenskabernes Hus

 

Dine kvalifikationer

 • Du kan lide at tale foran mange voksne og børn
 • Du har en god energi, er udadvendt og kan brænde igennem
 • Du trives med et tæt samarbejde med dine kolleger og kan bevare overblikket i pressede situationer
 • Du har erfaring med formidling
 • Du finder glæde i at udvikle det samme forløb med forskellige elever flere gange
 • Du har mod på at blive oplært til at styre en konkurrencedag i Naturfagsmaraton eller undervisningsaktiviteter i Naturvidenskabernes Hus

Til jobbet som eventpilot for Naturfagsmaraton forventer vi yderligere at:

 • Du har en god fysik og mod på praktiske opgaver i jobbet
 • Du har kørekort til personbil og er indstillet på meget køretid på tværs af landet


Vi tilbyder

 • Ansættelse i en spændende organisation, der har naturvidenskaben som fundament og ønsker at styrke børn og unges interesse for naturvidenskab og teknologi
 • Træning i formidling til målgruppen
 • Et arbejde, hvor du vil møde begejstrede og nysgerrige børn og unge fra hele landet, hvor deres høje humør og engagement vil fylde din hverdag
 • Et sjovt og anerledes job, hvor du får erfaring med formidling til børn, praktisk organisering og samarbejdsevner

 

Lyder det som noget for dig?

Kom til tasterne og søg stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende!

Send din motiverede ansøgning og dit CV til kontakt@nvhus.dk med emnefeltet ‘Eventpilot’ eller ’Formidler’. Vedhæft gerne en kort videopræsentation af dig selv.

Vil du høre mere om stillingen som eventpilot til Naturfagsmaraton, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Helle Kann.

Vil du høre mere om stillingen som formidler til besøg i Naturvidenskabernes Hus, er du velkommen til at kontakte seniorprojektleder Mette Bisp Jensen.