JOBOPSLAG: Projektleder med viden om grundskolen

Kan du udvikle undervisningen i grundskolen, så interessen for naturvidenskab stiger? Og vil du gøre en reel forskel til gavn for børn, unge, erhvervslivet og samfundet?

Som projektleder ved Naturvidenskabernes Hus får du virkelig mulighed for at sætte dit fingeraftryk. Din arbejdsplads bliver i Bjerringbro, men du kommer rundt i landet, hvor du samarbejder med vores projektpartnere, og du driver projekter, som sætter en naturfaglig dagsorden.

NATURVIDENSKABERNES HUS

Vi er et non-profit besøgs- og udviklingscenter, der er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi. Vores vision er at inspirere næste generation, så mange flere vælger en uddannelse inden for området, blandt andet ved at bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv. Læs mere om os på www.nvhus.dk.

VÆR MED TIL AT UDVIKLE DEN DANSKE GRUNDSKOLE

Som projektleder er dit mål at drive projekter, der inspirerer børn og unge i grundskolen til en større interesse for naturfagene. Det gør du bl.a. ved at hjælpe med at udvikle undervisningen, så den altid er relevant, engagerende og anvendelsesorienteret.

Konkret indebærer det, at du bliver en del af vores udviklingsprojekter inden for bl.a. engineering i naturfagsundervisningen. Det kan f.eks. indebære, at du samarbejder med kolleger og andre eksterne projektpartnere om udvikling og beskrivelse af undervisningsaktiviteter.

Samtidig kan du også hjælpe med at udvikle vores tilbud til skoler, som kommer på besøg. Du kan være med til at udvikle de lærerkurser, vi holder i huset, ligesom du kan blive en del af vores arbejde med Naturfagsmaraton. Men hvilke opgaver, du præcis får, afhænger af din interesse, profil og erfaring.

BLIV EN DEL AF ET UNIKT HUS MED GODE OG KOMPETENTE KOLLEGER

I Naturvidenskabernes Hus får du 21 dybt engagerede kolleger, der er stolte af at gøre en reel forskel for skoler og virksomheder. Vores hverdag foregår i et enestående rundt hus, hvor vi har et åbent kontorlandskab med et godt arbejdsklima. Her får du en spændende og perspektivrig stilling med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde.

SOLIDT KENDSKAB TIL GRUNDSKOLEN

Der kan være flere indgange til rollen som projektleder, men kendskab til grundskolen er central. Derfor leder vi efter en ny kollega, der:

  • har stærke skriftlige kompetencer og evt. en diplomuddannelse i naturfagsdidaktik eller lignende
  • er uddannet lærer med naturfag som linjefag eller har en naturfaglig universitetsuddannelse
  • har +5 års relevant erfaring og en solid viden om naturfagsundervisningen i grundskolen.

ER DU INITIATIVRIG OG SOCIAL?

Blandt dine personlige kompetencer er det væsentligt, at du har gode samarbejdsevner og trives i en udadvendt stilling med mange samarbejdspartnere. Du har et højt drive og tager ansvar for egne opgaver, og du er først tilfreds, når du kan se, at dit arbejde skaber synlige resultater.

ER DU VORES NYE PROJEKTLEDER?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Maiken Lykke Lolck på tlf. 4058 4064.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat snarest.

Ansøgning sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 1. december 2017 klokken 8.00.

Ansættelsessamtaler afholdes den 14. december 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt