JOBOPSLAG: Er du vores nye Regnskabschef?

Har du erfaring med projektregnskaber og mod på at tage et lederansvar? Og vil du være med til at udvikle og kvalitetssikre vores systemer? Så læs med her!

SOM REGNSKABSCHEF I NATURVIDENSKABERNES HUS:

  • får du en bred stilling, hvor du både leder vores sekretariat og har ansvaret for udarbejdelse af projekt- og driftsregnskaber samt budgetter
  • sætter du dit præg på vores procedurer og systemer
  • bliver du en del af en udviklingsorienteret organisation, hvor du får gode kolleger, sparring og ansvar

NATURVIDENSKABERNES HUS

Vi er et non-profit besøgs- og udviklingscenter, der er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi. Vores vision er at inspirere næste generation, så mange flere vælger en uddannelse inden for området, blandt andet ved at bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv. Læs mere om os på www.nvhus.dk.

TAG ANSVAR FOR REGNSKABER OG ØKONOMISTYRING

Vi har brug for en ny regnskabschef, da vores meget kompetente regnskabschef går på pension. Som regnskabschef får du ansvaret for udarbejdelse af Naturvidenskabens Hus’ regnskaber og økonomistyring. Du kan derfor se frem til en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af interessenter, herunder projektledere, revisorer, private fonde og ministerier. Helt konkret betyder det, at du har ansvaret for:

  • månedlige projektregnskaber og regnskaber for huset
  • økonomiafrapportering til fonde, overblik over tidsfrister og processtyring
  • revision af projektregnskaber og dialog med revisor
  • forecast for årsregnskab, årsregnskaber og dialog med revisor
  • budget og projektbudgetter i dialog med direktør og projektledere
  • opfølgning på ny lovgivning.

Derudover vil du være med til at udvikle, opdatere og kvalitetssikre vores systemer samt administrative procedurer og processer.

TAG ANSVAR FOR SEKRETARIATET

I denne stilling bliver du desuden leder af sekretariatet, som består af to administrative medarbejdere, samt en pedel og en servicemedarbejder på deltid. Sekretariatet udfører udover husets økonomifunktioner også en række sekretæropgaver for direktør og projektledere såsom mødebookning, bestilling af hotel og billetter, diverse indkøb mv., som du dermed får det overordnede ansvar for.

BLIV EN DEL AF ET UNIKT HUS MED GODE OG KOMPETENTE KOLLEGER

I Naturvidenskabernes Hus får du 21 dybt engagerede kolleger, der er stolte af at gøre en reel forskel for skoler og virksomheder. Vores hverdag foregår i et enestående rundt hus, hvor vi har et åbent kontorlandskab med et godt arbejdsklima. Her får du en spændende og perspektivrig stilling med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde.

SOLID REGNSKABSERFARING MED LYST TIL LEDELSE

Som person tager du ansvar, og du har uovertrufne samarbejdsevner, men er samtidig ikke bange for at udfordre. Sidst men ikke mindst er du struktureret og målrettet i din planlægning, hvilket gør dig i stand til at koordinere projektregnskaber og deadlines.

  • Du er formentligt revisoruddannet eller har en lignende regnskabsuddannelse.
  • Du har solid erfaring med regnskab i praksis, og det er en fordel, hvis du har erfaring med projektregnskaber.
  • Du er hjemme i Excel, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Economics, da det er det program, vi arbejder i.
  • Du taler og skriver flydende dansk.

ER DU VORES NYE REGNSKABSCHEF?

Som udgangspunkt er der tale om en fuldtidsstilling, men for den rette kandidat vil der være mulighed for at arbejde 32 timer pr. uge.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Nanna Seidelin på tlf. 2941 1133 eller regnskabschef Niels Bo Christensen på tlf. 4018 1688.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2018.

Ansøgning sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 20. december 2017 klokken 8.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 4. januar 2018.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt