Kommunikationskonsulent med digitale kompetencer

Elsker du at skrive? Har du et klart, levende og grammatisk korrekt sprog? Har du lyst til at arbejde med web, SoMe og derudover få erfaring med en bred vifte af kommunikationsopgaver? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en kommunikationskonsulent, som kan hjælpe os med at formidle vores gode historier på tværs af kanaler. Du skriver flydende, skarpt og korrekt, forstår at vinkle forskellige budskaber til forskellige målgrupper og medier, og så har du lyst til at arbejde med kommunikation, digital udvikling og sociale medier.

Historierne bliver til i samarbejde med nøglepersoner i huset og eksterne samarbejdspartnere. Vi forestiller os, at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og trives godt med at involvere andre i din opgaveløsning. Historierne formidler du primært på vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi har særligt fokus på LinkedIn og Twitter, men der kan også forekomme opsøgende pressearbejde.

 

Vi tilbyder  

Du bliver en del af vores lille kommunikationsteam, som foruden dig består af en kommunikationschef, der har det strategiske ansvar, og en kommunikationskonsulent. Teamet understøtter vores direktør og alle husets projekter i deres eksterne kommunikation. Vi løser et tag-selv-bord af spændende kommunikationsopgaver, som du kan være med til at udvikle, skærpe og eksekvere.

Du får 26 topengagerede kollegaer, som alle brænder for naturvidenskab og teknologi og for, hvordan vi gennem samarbejder mellem skoler, virksomheder og kommuner over hele landet begejstrer unge til en fremtid med naturvidenskab, teknologi, it og håndværk.

Din arbejdsplads bliver i vores runde hus i Bjerringbro – og med mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer pr. uge, men en deltidsansættelse er også en mulighed.

Stillingen er midlertidig til udgangen af året, men med mulighed for forlængelse.

 

Dine opgaver 

 • Udvikle, producere indhold til og drive vores digitale kanaler
 • Finde og formidle historier på tværs af kanaler og til forskellige målgrupper, herunder hjemmeside og sociale medier
 • Idéudvikling, sparring på og eksekvering af kommunikationsopgaver
 • Skrive pressemeddelelser i samarbejde med interne nøglepersoner og eksterne samarbejdspartnere
 • Opsøgende pressearbejde

 

Om dig

Du har en relevant uddannelse (f.eks. cand.mag, cand.comm, cand.it eller journalist) og er nyuddannet eller har et par års relevant erfaring. Vi forestiller os derudover, at:

 • Du har erfaring med websites, CMS-systemer og SoMe
 • Du kan vinkle budskaber til forskellige målgrupper på forskellige kanaler
 • Du er datanysgerrig og interesserer dig for digitale trends, brugeradfærd og målgrupper
 • Du er en holdspiller, der også arbejder selvstændigt, struktureret og ansvarsfuldt
 • Du er kreativ, kan omsætte idéer til handling og har struktur på din opgaveløsning
 • Du har mod på opsøgende pressearbejde
 • Du har erfaring med eller kendskab til Google Analytics og SEO

 

Om ansøgningen

Send din skarpe og målrettede ansøgning på højst én A4-side til kontakt@nvhus.dk. Vi ser gerne, at din ansøgning forholder sig til Naturvidenskabernes Hus, vores verden, og hvordan du vil gøre en forskel hos os. Medsend også et CV.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør i Naturvidenskabernes Hus, Maiken Lykke Lolck, på mll@nvhus.dk eller tlf. 4058 4064.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning til os snarest.

Løn forhandles efter kvalifikationer.

 

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Naturvidenskabernes Hus er en nonprofitorganisation, der arbejder for at øge interessen for naturvidenskab og teknologi gennem praksisnær undervisning og skole-virksomhedssamarbejde. Vores indsatser er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab, teknologi, håndværk og it.

Vi har gennem mere end 10 år udviklet og udbredt praksisnær undervisning og skole-virksomhedssamarbejde i hele landet i både grundskolen og gymnasiet med afsæt i vores runde hus i Bjerringbro.