Konsulent til udvikling af skole-virksomhedssamarbejde

 

Kender du skoleområdet ud og ind, og er du en mester i at få andre til at samarbejde? Brænder du for at inspirere unge til en fremtid med teknologi, naturvidenskab og håndværk? Og har du måske også en lille sælger i maven?

Vi søger en konsulent, der kan være med til at udvikle vores skole-virksomhedssamarbejde i Øst-Danmark. Du skal være med til at finde virksomheder, der vil deltage i vores arbejde med at bygge bro mellem skolerne og erhvervslivet, og du får til opgave at klæde skoler, virksomheder og kommuner på til at deltage i vores undervisningsforløb og -projekter.

 

Naturvidenskabernes Hus

Vi er et non-profit besøgs- og udviklingscenter, der er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab, teknologi, håndværk og it. Vi har gennem 10 år udviklet og udbredt skole-virksomhedssamarbejde i hele landet i både grundskolen og gymnasiet. Vores vision er at inspirere næste generation, så mange flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab, teknologi, håndværk og it til gavn for de unge, samfundet og en bæredygtig fremtid.

 

Stillingen

Som konsulent skal du være med til at varetage kommunale skole-virksomhedsindsatser i Øst-Danmark, og du er med til at rekruttere virksomheder, der kan indgå som partnere i vores projekter. En stor del af dit arbejde bliver at planlægge, forventningsafstemme og evaluere de forløb, som virksomhederne og skolerne deltager i. Du skal afholde workshops for lærere i skole-virksomhedssamarbejde og i mindre grad være med til at udvikle case-forløb med virksomheder om naturfag.

 

Om dig

  • Du brænder for naturfagene og teknologi, og den forskel det kan gøre for unge og samfundet
  • Du er uddannet folkeskolelærer med mindst et naturfag som linjefag og er en stærk didaktiker
  • Du har erfaring i at undervise og har et indgående kendskab til lærernes hverdag
  • Du har erfaring med skole-virksomhedssamarbejde
  • Du har erfaring med afholdelse af kurser el.lign.
  • Du trives med mange relationer
  • Du arbejder selvstændigt og struktureret

 

Vi tilbyder

Et arbejde i en organisation, hvor samarbejde, en fri tone, omsorg for hinanden samt passionen for naturfagene vægtes højt. 

Med denne stilling får du mulighed for at gøre en forskel for at inspirere flere unge til at vælge en uddannelses- og karrierevej, der understøtter en bæredygtig fremtid. Du kommer til at arbejde sammen med 20 dygtige og dedikerede kolleger i et inspirerende hus, der emmer af begejstring for naturvidenskab og teknologi. Én af dine kolleger har også kontorplads på Sjælland i Industriens Hus, og I vil samarbejde tæt om aktiviteterne i Øst-Danmark.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, og du vil få kontorplads hos Engineer the Future midt i København. Du vil derfor også i hverdagen indgå i Engineer the Futures team og også i mindre omfang løse opgaver for dem. Én gang om måneden vil du skulle deltage i personalemøder i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro. Derudover vil der være rejseaktivitet til møder på Sjælland, som kræver kørsel i egen bil.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat pr. 1. august.

Ansøgning og CV sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 4. juni kl. 12. Ansættelsessamtaler afholdes den 15. juni i København.

 

KONTAKT

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Maiken Lykke Lolck.