Koordinator til ungekontakt - Grundfos og Naturvidenskabernes Hus

 

Vil du være med til at inspirere næste generation til en fremtid inden for teknologi og naturvidenskab? Så er denne stilling, som er oprettet i et samarbejde mellem Grundfos og Naturvidenskabernes Hus måske lige den, du søger. Du vil få arbejdsplads begge steder. 

Med stor viden og begejstring for teknologi og naturvidenskab er du i stand til at lade din passion smitte af på unge, så de i fremtiden vælger at tage en erhvervs- eller en videregående uddannelse inden for STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics).

Hos Grundfos vil du være med til at styrke det sociale og samfundsmæssige ansvar ved konkret at få de unge mennesker til at interessere sig for teknologi og naturvidenskab og dermed sikre Grundfos' fremtidige talenter. Du træder ind i CSR Operation, som er en del af koncern Operation. Tre dage om ugen vil din daglige gang være i Erhvervsuddannelsesafdelingen i Bjerringbro, hvor du vil sidde i et åbent kontormiljø med let adgang til sparring med dine kolleger i afdelingen. Du refererer til CSR Manager, Jesper Kvistgaard.

De to andre dage i ugen arbejder du i Naturvidenskabernes Hus, hvor du vil deltage i spændende og perspektivrige udviklingsprojekter om praksisnær undervisning og skole-virksomhedssamarbejde. Naturvidenskabernes Hus er et privat non-profit udviklings- og besøgscenter. Husets vision er at inspirere næste generation, så mange flere vælger en uddannelse inden for STEM, blandt andet ved at bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv. Du får 20 engagerede kolleger, der brænder for og er stolte af at gøre en reel forskel for skoler og virksomheder. Vores hverdag foregår i et enestående rundt hus, hvor vi har et åbent kontorlandskab med et godt arbejdsklima.

 

Hvad drejer jobbet sig om?

Hos Grundfos får du ansvar for skole-virksomhedssamarbejde, og du skal repræsentere Grundfos i de landsdækkende kampagner. Du får dermed et bredt kontaktnet i virksomheden, når du skal koordinere, planlægge og gennemføre besøg for unge i grundskolens 7. - 10. klasse fra efterskoler og gymnasierne. ”Din udfordring bliver at prioritere alle de henvendelser, vi modtager fra hele landet. Vi er heldige, at der er stor interesse for vores aktiviteter, men vi kan ikke sige ja til det hele - så her kommer din evne til at prioritere virkelig i spil,” fortæller Jesper Kvistgaard.

I Naturvidenskabernes Hus vil du, alt efter dine kompetencer, blive involveret i forskellige projekter med f.eks. udvikling af forløb til skole-virksomhedssamarbejde, deltage ved besøg af skoler i huset samt i andre af husets mange spændende projekter. Du bliver også en del af et fagligt miljø, hvor du vil kunne hente inspiration og få sparring til dit arbejde med skolebesøg hos Grundfos.

 

Hvad skal der til for at ansøge?

Som person smitter din begejstring for teknologi helt naturligt af på dine omgivelser. Du forstår samtidig at tale med unge, og du kan håndtere en flok skoleelever og sikre, at de får en god besøgsdag. Samtidig får du dem guidet godt igennem de forskellige aktiviteter ved hjælp af dine gode koordineringsevner. Endelig har du gode kommunikations- og præsentationsevner, så du kan præsentere og repræsentere både Grundfos og Naturvidenskabernes Hus ved både interne og eksterne arrangementer. 

Din baggrund:

  • Du har en faglig uddannelse inden for teknologi, er folkeskolelærer med naturvidenskabelige linjefag eller tilsvarende
  • Du har erfaring med målgruppen, f.eks. igennem undervisning eller fra et frivilligt arbejde
  • Som person er du udadvendt, initiativrig og har gode netværkskompetencer


Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CSR Manager, Grundfos, Jesper Kvistgaard, på telefon 20 27 81 07 eller direktør i Naturvidenskabernes Hus, Maiken Lykke Lolck på telefon 40 58 40 64.

Lyder ovenstående interessant, så send ansøgning og CV allerede i dag og senest den 6. juni 2021. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 24. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SØG STILLINGEN