Marie Skov Lillelund indtræder i ledelsen i Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus udvider ledelsen for at styrke samarbejdet med kommuner, brancheorganisationer og virksomheder.

Naturvidenskabernes Hus har netop gennemført en mindre justering af organisationen. Ind i ledelsen træder nu Marie Skov Lillelund, der kom til huset fra en stilling som city manager i Silkeborg Kommune i september 2019.

Med en baggrund fra bl.a. Dansk Industri og en årrække som erhvervsservicechef i Høje-Taastrup Kommune har hun et stort kendskab til erhvervslivet og har arbejdet direkte med skole-virksomhedssamarbejde.

Marie bliver chef for partnerskaber og markedsudvikling og får fire medarbejdere under sig. Afdelingen skal især arbejde med at styrke samarbejdet og relationerne til eksterne interessenter og samarbejdspartnere og udbrede Naturvidenskabernes Hus’ forskellige undervisningstilbud.

Direktør i Naturvidenskabernes Hus, Anders Dahlstrup, glæder sig over, at Marie træder ind i ledelsen.

”Marie kommer med nogle helt særlige kompetencer og med erfaring fra både erhvervslivet og den kommunale verden. Vi har brug for at styrke vores strategiske arbejde med vores gode samarbejdspartnere, og det er Marie den helt rigtige til at stå i spidsen for,” siger han.

Marie Skov Lillelund glæder sig til opgaven, som hun kalder et teamsamarbejde:

”Mine kollegaer gør en forskel i hele landet hver dag, og jeg glæder mig vanvittig meget til, sammen med mit team, at udbrede og forankre vores arbejde endnu mere. Jeg glæder mig til at udvikle vores eksisterende samarbejder og partnerskaber og er altid nysgerrig på flere ’legekammerater’,” siger hun.

Foruden direktør Anders Dahlstrup og Marie Skov Lillelund består ledelsen af udviklingschef Maiken Lykke Lolck, administrationschef Gitte Kappel Kristoffersen og kommunikationschef Bjørn Kock Lærkedahl.  Naturvidenskabernes Hus har derudover 20 medarbejdere.