NATURFAGSMARATON OG COVID-19

Opdateret 31. januar 2022 Orientering vedrørende Naturfagsmaraton og COVID-19: Til og med uge 6 afvikles konkurrencedage hjemme på skolerne med liveudsendelse fra Naturfagsmaratons studie. Fra og med uge 7 afvikles konkurrencedagene som udgangspunkt ved fysisk fremmøde i hallerne. Den endelige beslutning træffes i samarbejde med naturfagskoordinatorerne i de pågældende kommuner.

KONKURRENCEDAG UGE 3 – 6

Startskuddet er gået til konkurrencedagene i Naturfagsmaraton, som afvikles fra januar til maj 2022. Normalt foregår konkurrencedagene i lokale idrætshaller, hvor skoler fra hele kommunen deltager, men den aktuelle situation med COVID-19 gør, at konkurrencedage til og med uge 6 afvikles hjemme på skolerne, mens Naturfagsmaraton sender live fra deres studie i Naturvidenskabernes Hus.

Alle skoler kan altså være sikre på, at deres planlagte konkurrencedag afvikles, men tilpasset gældende restriktioner og anbefalinger. 

KONKURRENCEDAG UGE 7 – 20 

Fra og med uge 7 afvikles konkurrencedagene som udgangspunkt ved fysisk fremmøde i hallerne. Beslutningen træffes i dialog mellem Naturvidenskabernes Hus, der står bag Naturfagsmaraton, og den kommunale konsulent på området. Dette er for at sikre, at der tages højde for eventuelle kommunale retningslinjer. Ved konkurrencedage i hallerne vil alle sundhedsfaglige anbefalinger naturligvis bliver overholdt.

Hold øje med denne side, som vi løbende opdaterer med nyt om tid og sted for konkurrencedagene i de enkelte kommuner:

VI GLÆDER OS

Hele holdet bag Naturfagsmaraton glæder sig til for 18. år i træk at kunne byde elever og lærere velkommen til konkurrencedagene i Naturfagsmaraton 2022.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support på mail eller telefon, som er åben alle hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt