NVHUS søger projektleder med arbejdsplads i København

Som projektleder i NVHUS kan du være med til at skabe tro og drømme hos børn og unge om, at de kan gøre en forskel inden for naturvidenskab og teknologi.

DU SKABER RELATIONER MELLEM SKOLER OG VIRKSOMHEDER

Du kommer til at sætte et markant fingeraftryk på skolevirksomhedssamarbejde i hovedstadsområdet. Du får arbejdssted hos en af vores samarbejdspartnere i København. Du har muligvis allerede læst om de succesfulde kampagnedage Girls’ Day in Science og Kloge Hænder, som afholdes på virksomheder landet over.

Du får du 20 engagerede kolleger I Naturvidenskabernes Hus, der er stolte af at gøre en konkret og praktisk forskel for skoler og virksomheder. Du vil derfor også skulle være i vores spændende og unikke hus i Bjerringbro 2 gange om måneden.

NATURVIDENSKABERNES HUS

Vi er et non-profit udviklings- og besøgscenter, der er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi. Lige nu udvider vi aktiviteterne og ansætter nye medarbejdere. Vores vision er at inspirere næste generation, så mange flere vælger en uddannelse inden for området. Læs mere om os på www.nvhus.dk.

VÆR MED TIL AT UDBREDE SKOLE-VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE

Som projektleder er dit mål at understøtte eksisterende skolevirksomhedssamarbejder i København og på Sjælland samt udbrede skolevirksomhedssamarbejde til mange flere. Det gør du bl.a. gennem vores nationale netværk Jet-Net.dk, hvor du faciliterer 1:1-samarbejder mellem skoler og virksomheder, og du indgår aftaler med kommuner om at hjælpe og vejlede lærere og konsulenter om skolevirksomhedssamarbejde.

KENDSKAB TIL DET PRIVATE ERHVERVSLIV OG SKOLEVERDENEN

Du har en videregående uddannelse og har gerne erfaring med forskellige brancher – gerne på det naturfaglige område. Der er flere indgange til rollen: Du har minimum 5 års erhvervserfaring. Evt. fra roller som kommunalkonsulent, projektleder eller fra HR.

  • Du er initiativrig og har politisk tæft
  • Du har gode samarbejdsevner og trives i en udadvendt stilling med mange samarbejdspartnere
  • Du er først tilfreds, når du kan se, at dit arbejde skaber synlige resultater
  • Du har et højt drive til at skabe kontakt og tager ansvar for egne opgaver

ER DU VORES NYE PROJEKTLEDER?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte programchef Jeppe Hust tlf. 2970 0377. Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat snarest.

Ansøgning sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 15. august 2017 klokken 8.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 24. august 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Link til Jobindex

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt