Er du vores nye kommunikationsmedarbejder?

Brug dine kommunikationsevner her og hjælp os til at fortælle de gode historier, så naturvidenskab og teknologi får alt det fokus, som er nødvendig for fremtiden.

Naturvidenskabernes Hus i vækst

Vi er et non-profit udviklings- og besøgscenter, der er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi. Lige nu udvider vi aktiviteterne og ansætter nye medarbejdere. Vores vision er at inspirere næste generation, så mange flere vælger en uddannelse inden for området, blandt andet ved at bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv. Læs mere om os på www.nvhus.dk.

Forøg kendskabet til vores aktiviteter og agenda

I dagligdagen samarbejder du tæt med vores kommunikationschef, som bliver din faglige leder. Vores nye kommunikationschef starter 1. august. Sammen sætter I gang i mange forskellige kommunikationsopgaver – både lavpraktiske og strategiske – hvoraf du arbejder selvstændigt med flere. Konkret får du bl.a. ansvar for at:

  • Udarbejde indhold og kampagner til sociale medier, så vi får flere følgere
  • Opsætte og udsende nyhedsbreve, bl.a. med interessante casehistorier, der fænger og inspirerer
  • Opdatere og udvikle vores hjemmeside bl.a. med fokus på SEO-optimering

Du får en bred kontaktflade til de kommuner og virksomheder, vi samarbejder med, så du kan formidle de initiativer, vi har sammen. Du vil også skulle bistå kommunikationschefen i pressearbejdet, når den gode historie skal sælges.

Bliv en del af et unikt hus med gode og kompetente kolleger

I Naturvidenskabernes Hus får du 20 engagerede kolleger, der er stolte af at gøre en reel forskel for skoler og virksomheder. Vores hverdag foregår i et enestående rundt hus, hvor vi har et åbent kontorlandskab med et godt arbejdsklima. Her får du en spændende og perspektivrig stilling med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde.

Talent for kommunikation på de sociale medier

  • Du har en uddannelse inden for kommunikation f.eks. som journalist
  • Du er nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring med kommunikation
  • Du har erfaring med sociale medier, og det er et plus, hvis du har lidt grafisk talent
  • Kan du lave mobilvideoer er det endnu et plus
  • Du taler og skriver perfekt dansk

Er du nytænkende og social?

Du arbejder med kommunikation og du kan lide at skrive og fortælle, så du kan videreformidle vores mange gode historier. Samtidig opsøger du initiativer, som giver synlige resultater. Og du trives i samarbejdet med vores mange partnere.

Er du vores nye kommunikationsmedarbejder?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Nanna Seidelin på tlf. 2941 1133.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat snarest.

Ansøgning sendes til kontakt@nvhus.dk senest 15. august 2017 klokken 8.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 22. august 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Link til Jobindex