(TEK)TANKEVIRKSOMHED: En branchespecifik indsats med skole-virksomhedssamarbejde

TEKTANKEVIRKSOMHED er en kampagne med branchespecifikke opgaver, virksomhedsbesøg og rollemodeller, der foregår i størstedelen af landet. Kampagnen løber fra oktober til december.

Virksomhederne sætter (TEK)TANKER, om fremtidige uddannelses- og jobmuligheder, i gang hos eleverne, når skolens fag integreres i autentiske brancheopgaver - og for en dag bliver eleverne selv en del af virksomhedernes praksis.

 

Skole-virksomhedssamarbejde der givet et indblik i erhvervslivet

Elever i 7. – 9. klasse får et unikt indblik i hverdagen hos danske produktions- og fremstillingsvirksomheder, når virksomhederne åbner deres døre og byder eleverne indenfor. Forud for besøget hos virksomhederne arbejder eleverne med færdigudviklede branchespecifikke opgaver på skolen. Hos virksomhederne møder eleverne rollemodeller, i form af virksomhedernes medarbejdere, der fortæller om deres karrierevej, jobfunktion og daglige arbejdsopgaver. Eleverne skal også selv træde i arbejdstøjet, da de bliver stillet en opgave hos virksomhederne, som de skal løse, imens de er på virksomhedsbesøget.

 

En samlet pakke - leveret direkte til læreren

Med (TEK)TANKEVIRKSOMHED får eleverne både praksisorienterede opgaver på skolen og et indblik i erhvervslivet, de møder rollemodeller og får selv fingrene dybt begravet i praksis. Derigennem oplever eleverne, hvilke spændende muligheder brancherne på sigt har at tilbyde dem.

 

Læs meget mere om kampagnen her