Over 280 gratis undervisningsforløb med virksomhedsbesøg i hele landet

Book din Tekcase allerede i dag på www.tektanken.dk og besøg virksomheden i skoleåret 2019/2020. Alle forløb lever op til fælles mål, kan bruges i tilknytning til de fællesfaglige fokusområder og i en åben skole-indsats.
  • Er du lærer i grundskolen, og underviser du i naturfagene og matematik på 7. til 10. klassetrin? 
  • Leder du efter gratis og let tilgængelige undervisningsmaterialer og virksomhedsbesøg, hvor dine elever kan opleve, hvordan naturfagene og matematik bruges i praksis på virksomhederne rundt omkring i Danmark?  
  • Vil du introducere dine elever til engagerede, faglige rollemodeller, der kan give et helt nyt perspektiv på uddannelse og job? 
  • Er du interesseret i undervisning, der giver dig og dine elever et åbent skole-forløb, der giver både engagement og læring i din klasse? 

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så skal du booke et af Tektankens over 280 Tekcases, der er undervisningsforløb fordelt på virksomheder over hele landet. Virksomhederne er klar! De venter kun på dig og dine elever! Forløbene ligger tilgængelige på www.tektanken.dk.
 

SAMARBEJDER MED TRE BRANCHER OM UNDERVISNINGSFORLØB

Naturvidenskabernes Hus samarbejder gennem Tektanken med tre brancheorganisationer, nemlig Fremstillingsindustrien, Dansk Byggeri og Træ- og Møbelindustrien.  

Til hver branche har Tektanken udviklet en række undervisningsforløb, som kan bruges på forskellige virksomheder fra samme branche.  

Der er udviklet fire opgaver til Fremstillingsindustrien, to opgaver til virksomheder i Dansk Byggeri og tre opgaver til Træ- og Møbelindustrien. 

Alle opgaver findes via Tektankens portal og er koblet op på den enkelte virksomhed.  

Kortet her giver indblik i, hvor i landet virksomhederne er. Du kan læse meget mere om, hvordan du booker et forløb her. Link til aktivitetsside. 

Et godt eksempel på et opgaveforløb er ”Reservedele til kroppen.” Materialet omhandler design af hofteimplantater, og som en del af forløbet lægges der op til, at eleverne besøger en produktionsvirksomhed i Fremstillingsindustrien.

Materialet indeholder både undervisningsmateriale og en lærervejledning, så det er så nemt at gå til som muligt. Forløbet kan bruges både i fysik, kemi, matematik og biologi. 

Aftalen med virksomheden allerede lavet for dig! Så du skal bare booke den dato, du gerne vil på besøg, så klarer vi fra Tektankens side resten!

KLIK HER FOR SE ALT MATERIALET TIL FORLØBET.

Fakta

Vidste du

Vidste du, at alle Tektankens forløb lever op til fælles mål og kan bruges i tilknytning til de fællesfaglige fokusområder?

Fakta

Hvordan booker du en Tekcase?

Du booker en Tekcase på vores portal på www.tektanken.dk. Filtrér på Tekcase under Undervisningsforløb. Derefter kan du filtrere på kommune og finde en virksomhed i nærheden af dig. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp!

Fakta

Vidste du

Vidste du, at du med et undervisningsforløb med Tektanken kan give dine elever et helt nyt perspektiv på uddannelse og job?

Fakta

HVAD ER EN TEKCASE?

Tekcasen er et undervisningsforløb i naturfagene og matematik, som inkluderer et besøg på en virksomhed. Forløbet henvender sig til 7. – 10. klassetrin og kan bruges i tilknytning til de fællesfaglige fokusområder.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt