Projektleder til ESERO Denmark

 

Drømte du om at blive astronaut, da du var barn? Har du erfaring med projektledelse, og vil du være med til at sætte rumfart og astronomi på skoleskemaet for landets børn og unge? Så kommer her et job, der kan bringe dig lidt tættere på stjernerne.

Naturvidenskabernes Hus søger en projektleder til ESERO Denmark, hvor vi arbejder for at øge interessen for naturvidenskab og teknologi gennem brug af rummet i undervisningen. Du får det overordnede ansvar for at udvikle og koordinere ESERO Denmarks aktiviteter og skal bl.a. udvikle og udbrede lærerkurser og undervisningsmaterialer om rummet.

 

OM ESERO Denmark og Naturvidenskabernes Hus

ESERO Denmark er et dansk ressourcecenter for lærerkurser og undervisningsaktiviteter om rumfart og astronomi til grundskole- og gymnasielærere. ESERO Denmark er etableret af den europæiske rumorganisation ESA i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet og har til formål at styrke interessen for naturvidenskab og rumfart blandt børn og unge ved at bringe rummet ind i undervisningen. ESERO Denmark er forankret i Naturvidenskabernes Hus, som også står for at koordinere det tilknyttede netværk af interessenter inden for rumfartsområdet. I styregruppen sidder desuden Planetarium, Astra, Engineer the Future og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Læs mere på esero.dk

 

Stillingen

Som projektleder for ESERO Denmark, får du det overordnede ansvar for alle ESERO Denmarks aktiviteter. Det indebærer bl.a., at du i samarbejde med netværkspartnere skal udvikle og udbrede undervisningsressourcer om rummet og etablere og understøtte samarbejder mellem skoler og danske rumfartsvirksomheder. Derudover skal du drifte ESERO Denmarks netværk og stå for planlægning og afholdelse af netværksmøder og indgåelse af strategiske samarbejder. Du får ansvar for budget, målstyring og afrapportering til ESA.

Projektledelsen af ESERO Denmark vil udgøre ca. halvdelen af din arbejdstid. Resten af tiden vil du indgå i Naturvidenskabernes Hus' øvrige arbejde med at udvikle og udbrede skole-virksomhedssamarbejde omkring naturvidenskab og teknologi.

 

Om dig

  • Du er cand.scient. i et naturvidenskabeligt fag eller har en tilsvarende uddannelse
  • Du interesserer dig for rumfart og astronomi
  • Du har et godt kendskab til både grundskolen og de gymnasiale uddannelser
  • Du har stærke netværkskompetencer
  • Du har erfaring med projektledelse
  • Du er god til engelsk i både skrift og tale

 

Vi tilbyder

En stilling hvor du får mulighed for at dele din begejstring for rumfart og naturvidenskab med lærere og elever i hele Danmark. Du kommer til at arbejde sammen med 20 dygtige og dedikerede kolleger i Naturvidenskabernes Hus, der arbejder for at bygge bro mellem skoler og erhvervsliv med det mål at øge børn og unges interesse for naturvidenskab og teknologi.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdspladsen ligger i Bjerringbro, og der er mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat pr. 1. august.

Ansøgning og CV sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 4. juni 2021 kl. 12. Ansættelsessamtaler afholdes den 9. juni 2021.

 

KONTAKT

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Maiken Lykke Lolck.