Projektleder til udvikling af skole-virksomhedssamarbejde i hele landet

 

Vil du være med til at bygge bro mellem skoler og erhvervsliv og inspirere flere unge til at vælge en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse? Kan du udvikle og drive projekter, der samler partnere fra kommuner, virksomheder og skoler om dette mål?

Som projektleder i Naturvidenskabernes Hus får du virkelig mulighed for at sætte dit fingeraftryk. Din arbejdsplads bliver i Bjerringbro, men du kommer rundt i hele landet, hvor vores indsatser afvikles i samarbejde med kommuner og lokale skoler og virksomheder.

Naturvidenskabernes Hus

Vi er et non-profit besøgs- og udviklingscenter, der er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab, teknologi, håndværk og it. Vi har gennem 10 år udviklet og udbredt skole-virksomhedssamarbejde i hele landet i både grundskolen og gymnasiet. Vores vision er at inspirere næste generation, så mange flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab, teknologi, håndværk og it til gavn for de unge, samfundet og en bæredygtig fremtid.

Stillingen

Som projektleder får du ansvaret for at drive projekter, der udvikler og understøtter skole-virksomhedssamarbejde. Du har ansvaret for projekternes plan, mål og budget og samarbejder med dine kolleger i huset og eksterne samarbejdspartnere om at gennemføre projekternes aktiviteter. Det kan f.eks. være etablering af skole-virksomhedssamarbejder i en kommune og opkvalificering af kommunens lærere, eller afholdelse af netværksmøder for kommunale konsulenter.

Du vil også bidrage til videreudviklingen af Naturvidenskabernes Hus’ indsatser med skole-virksomhedssamarbejde.

Om dig

  • Du er en erfaren projektleder, gerne med erfaring fra uddannelsessektoren, f.eks. grundskole, gymnasium eller erhvervsuddannelse.
  • Du har måske selv en teknisk, naturvidenskabelig eller faglært baggrund, men det er ikke afgørende. Blot du brænder for at inspirere flere unge til at vælge en fremtid inden for området.
  • Du er visionær og vil gøre en forskel.
  • Du er udadvendt og imødekommende og trives med mange samarbejdsrelationer.
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt.
  • Du engagerer kolleger og samarbejdspartnere i projekterne.

Vi tilbyder

En stilling med mulighed for at gøre en forskel for at inspirere flere unge til at vælge en uddannelses- og karrierevej, der understøtter en bæredygtig fremtid. Du kommer til at arbejde sammen med 17 dygtige og dedikerede kolleger i et inspirerende hus, der emmer af begejstring for naturvidenskab og teknologi. Du vil opbygge samarbejdsrelationer i både kommuner, undervisningssektor og erhvervsliv.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat snarest.

Ansøgning og CV sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 9. november 2020 klokken 8.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 16. november 2020. 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Maiken Lykke Lolck.