Skole-virksomhedssamarbejde i en tid med COVID-19 og rollemodeller

Naturvidenskabernes Hus afholder netværksmøder med kommunale konsulenter. Det seneste møde blev afholdt tre forskellige steder i landet, og det er der kommet en erfaringsopsamling ud af med fokus på rollemodeller og skole-virksomhedssamarbejder i en tid med COVID-19. – Et emne, der stadig er yderst relevant.

Skole-virksomhedssamarbejdet generelt har mødt udfordringer under COVID-19, ligesom det integrerede arbejde med rollemodeller i projekterne, og erfaringer og relevant viden blev drøftet på området og samlet i notatet. 

 

Et nationalt netværk

Formålet med netværket er dels at etablere stærke bånd og et fremtidigt forum til at debattere relevante emner og udfordringer, dels at samle deltagernes viden og erfaringer på en måde, så det kan omsættes til praksis, og kommer både mødedeltagerne såvel som andre interessenter til gode, som arbejder med skole- virksomhedssamarbejde.

God læselyst!

KONTAKT

Kontakt os meget gerne for spørgsmål.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Umbraco.Web.PublishedContentExtensions.GetPropertyValue(IPublishedContent content, String alias)
   at ASP._Page_views_partials_grid_editors_employee_cshtml.Execute() in g:\Data\nvhus.dk\web\Views\Partials\Grid\Editors\Employee.cshtml:line 12
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in g:\Data\nvhus.dk\web\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20

NYHEDER