Stillingsopslag: Praktikant til kommunikationsafdelingen

Kan du trylle ved et tastatur, når der skal skrives artikler og laves SoMe-opdateringer, og taler du flydende Googlesk, så du, så nemt som ingenting, kan oversætte procenter og kategorier i Google Analytics til et sprog, som alle forstår? Så er det lige præcis dig, vi søger!

Som praktikant i Naturvidenskabernes Hus kommer du til at arbejde med en bred palette af kommunikationsopgaver.

Når din praktikperiode er slut, kan du skrive ansvar på stort A på dit CV, da du både bliver redaktør på Tektankens nyhedsbrev med det overordnede ansvar for historier, deadlines, opsætning med mere, og du vil samtidig få ansvaret for at dække de mange spændende arrangementer, vi har i huset - men vi står naturligvis altid klar til at hjælpe og støtte dig. 

Derudover skal du også følge Naturvidenskabernes Hus’ digitale fodspor, da du kommer til at arbejde med både Google Analytics og Facebook Business Manager.

 

Dine opgaver bliver:

  • Redaktør på Tektankens nyhedsbrev
  • Dække arrangementer i huset
  • Arbejde strategisk og afrapporterende med Google Analytics og Facebook Business Manager
  • Opslag på sociale medier - herunder tekst, billeder og små film
  • Skrive tekster og tage billeder til hjemmesiden
  • Den rette kandidat kan også blive koblet på pressehåndtering og kommunikationsplanlægning ifm. Girls' Day in Science

 

Om dig:

Du har evner inden for SEO, Analytics, Adwords og du har måske tidligere arbejdet med sociale medier og hjemmesidetekster. Hvis du har kendskab til CMS-systemer, vil det være en fordel.

Du er udadvendt og fagligt engageret i dit arbejde, og du tør at kaste dig ud i interviews og spørge nysgerrigt ind til de projekter og arrangementer, du arbejder med.

 

Om os:

Naturvidenskabernes Hus er en nonprofit organisation, hvis mission er, at flere børn og unge vælger en STEM uddannelse. Vi har tre forskellige programmer: Tektanken, der laver skole-virksomhedssamarbejde i hele landet. Naturfagsmaraton, der er et landsdækkende, naturfagligt undervisningsforløb for 5. – 6. klasseelever. Besøg i huset, hvor vi får besøg af elever, der får en sjov og anderledes undervisningsdag i naturfagenes tegn.

Kommunikationsafdelingen består af Bjørn, kommunikationschef og Stine, kommunikationsmedarbejder, og du vil blive det tredje medlem af dette team.

 

Det praktiske:

Praktikken er ulønnet og skal indgå som en del af din kandidatuddannelse.

Praktikken er fra medio august - december 2019.

Ansøgningsfrist: 5. maj 2019.

Arbejdssted: Naturvidenskabernes Hus, P.E. Eriksens Vej 1, 8850 Bjerringbro.

Vi afholder samtaler løbende, og hvis den rette dukker op, så slår vi til. Vent derfor ikke for længe med at sende din ansøgning!