Virksomhedsbesøg med faglig læring

Over 100 virksomheder i Tektanken giver elever i grundskolen og gymnasiet praktisk indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med naturvidenskab og teknologi i virkeligheden og nyttig viden om fremtidens job- og uddannelsesmuligheder.

 

Læs mere her.

Kloge Hænder

Kloge Hænder har til formål at vise grundskoleelever i udskolingen, at erhvervsuddannelserne er et attraktivt alternativ til gymnasiet. Elever møder rollemordeller og erfarer, at både hænder og hovedet skal bruges, når man er faglært!

Læs mere her.

Virksomhedsudfordringen

I dette koncept arbejder gymnasieelever med autentiske problemer og virksomhedscases i et SRO-forløb. Formålet er at få flere unge fra både de samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelige studieretninger, til at interessere sig for naturvidenskab, teknologi og IT. De mest interesserede og dedikerede elever laver Studieretningsforløb (SRP) om emnet med de deltagende virksomheder.
Vil du vide mere?


Skriv til tektanken@nvhus.dk

Girls' Day in Science

Girls' Day in Science er en landsdækkende kampagnedag, hvor virksomheder, science centre og tekniske gymnasier over hele landet inviterer grundskole- og gymnasiepiger indenfor til at arbejde med praktiske og virksomhedsrelaterede opgaver.

Læs mere her.

Vil I også gerne være med?

Som virksomhed kan I være med i Tektanken og i vores forskellige aktiviteter. Vi matcher jer med en lokal skole og hjælper jer med at skabe programmet for dagen. 

Som ungdomsuddannelse er I hjerteligt velkomne til at deltage med en åbent hus-dag for grundskoleelever i lokalområdet. 

Som grundskole er deltagelse i vores aktiviteter betinget af, en lokal virksomhed i jeres område har meldt sig ind i Tektanken. Efterspørgslen på skole-virksomhedssamarbejder blandt grundskoler er meget høj.