Girls' Day in Science

En landsdækkende kampagnedag, hvor virksomheder, science centre og tekniske gymnasier over hele landet inviterer grundskole- og gymnasiepiger indenfor til at arbejde med praktiske og virksomhedsrelaterede opgaver.

Læs mere her.

Kloge Hænder

En indsats der skal vise grundskoleelever i udskolingen, at erhvervsuddannelserne er et attraktivt alternativ til gymnasiet. Elever møder rollemodeller og erfarer, at både hænder og hovedet skal bruges, når man er faglært!

Læs mere her.

TEKCASE

Virksomhederne åbner deres døre og byder eleverne indenfor. Eleverne arbejder med færdigudviklede branchespecifikke opgaver og de møder rollemodeller, der fortæller om deres karrierevej, jobfunktion og daglige arbejdsopgaver.

Læs mere her.

Virksomhedscases til gymnasier

Gymnasielever kan nu opleve, hvad de helt konkret kan bruge naturvidenskabelige og tekniske kompetencer til i en karriere i dansk erhvervsliv. Gymnasier og virksomheder bringes sammen i faglige parløb.

Læs mere her.

Vil I også gerne være med?

Som lærer kan du booke alle Tektankens forløb på vores portal. Filtrér din søgning efter event og kommune.


Ønsker din virksomhed at være en del af Tektanken og inspirere børn og unge gennem en eller flere aktiviteter? Så kontakt en Tektankens projektledere, der står klar til at hjælpe dig!