Sådan booker du et Girls' day in Science arrangement 

Det er dig som lærer, der kan tilmelde pigerne i din klasse

 

  • Besøg Tektankens portal

  • Filtrér din søgning ved at:

    • Vælge en kommune i nærheden af din skole

    • Vælge Girls' Day in Science under "undervisningstilbud"

  • Vælg og book det forløb, du og dine elever gerne vil deltage i

  • Du vil modtage en bekræftelsesmail, når din tilmedling er registreret

GIRLS DAY IN SCIENCE

Girls' Day in Science  er en landsdækkende kampagnedag, hvor virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner over hele landet inviterer grundskole- og gymnasiepiger indenfor til at arbejde med praktiske og virksomhedsrelaterede opgaver. 

Pigerne møder kvindelige medarbejdere og studerende, der fortæller om deres valg af og karrieremuligheder med en naturvidenskabelig/teknisk uddannelse. 

Girls’ Day in Science sætter fokus på, at der er mange piger, der fravælger en naturvidenskabelig eller teknologisk retning i deres uddannelses- og karrierevalg. Evalueringen af Girls’ Day in Science 2017 viser, at halvdelen af pigerne har fået mere lyst til at tage en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse.

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til projektleder Karina Esmine Ibsen, så finder hun en spændende virksomhed i nærheden af din skole!

Sådan deltager din virksomhed i Girls' Day in Science

Ring til projektleder Karina Esmine Ibsen, så hjælper hun med at arrangere dagen, udarbejder et besøgsprogram og rekrutterer elever til netop jeres besøg.

     

     

”Det var mega fedt at høre om, hvordan andre fandt ud af, hvad de ville være. Det var inspirerende, og jeg har nu mere mod på at få en uddannelse. Jeg har fået et godt indblik i, hvad der er muligt og mødt nogle gode forbilleder!” - elev om Girls' Day in Science