GIRLS DAY IN SCIENCE

Girls' Day in Science er en landsdækkende kampagnedag, hvor virksomheder, science centre og tekniske gymnasier over hele landet inviterer grundskole- og gymnasiepiger indenfor til at arbejde med praktiske og virksomhedsrelaterede opgaver. 

Pigerne møder kvindelige medarbejdere og studerende, der fortæller om deres valg af og karrieremuligheder med en naturvidenskabelig/teknisk uddannelse. 

Girls’ Day in Science sætter fokus på, at der er mange piger, der fravælger en naturvidenskabelig eller teknologisk retning i deres uddannelses- og karrierevalg. Evalueringen af Girls’ Day in Science 2017 viser, at halvdelen af pigerne har fået mere lyst til at tage en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse.

Sådan tilmelder du dine elever til Girls' Day in Science

Ring til projektleder Emilie Dakhini, så finder hun en spændende virksomhed i nærheden af din skole!

Sådan deltager din virksomhed i Girls' Day in Science

Ring til projektleder Emilie Dakhini, så hjælper hun med at arrangere dagen, udarbejder et besøgsprogram og rekrutterer elever til netop jeres besøg.

     

     

”Det var mega fedt at høre om, hvordan andre fandt ud af, hvad de ville være. Det var inspirerende, og jeg har nu mere mod på at få en uddannelse. Jeg har fået et godt indblik i, hvad der er muligt og mødt nogle gode forbilleder!” - elev om Girls' Day in Science

GIRLS' DAY IN SCIENCE 2018

39 virksomheder, uddannelsesinstitutioner og science centre åbnede dørene for omkring 1700 piger til årets landsdækkende Girls’ Day in Science, hvor piger fra folkeskolens ældste klasser og gymnasiet fik smag på en fremtid med IT, teknolog og naturvidenskab.

 

GIRLS' DAY IN SCIENCE 2017

20 virksomheder, syv science centre og tre uddannelsesinstitutioner slog dørene op for omkring 1.400 piger til Girls Day in Science 2017. 

I alt 30 virksomheder og organisationer gav pigerne mulighed for at arbejde med naturfaglige og virksomhedsrelaterede opgaver og møde kvindelige rollemodeller, der kan inspirere dem til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Næste Girls' Day in Science er 2. oktober 2019:

 

Hold øje med Tektankens portal, hvor der hele tiden kommer flere spændende forløb til!