Programskabeloner

Her finder du de fire programskabeloner, Tektanken udbyder.

Programskabelon 1: en-times program

Programskabelon 1 er velegnet til dig, der vil inspirere eleverne og give dem en oplevelse, som de kan arbejde videre med hjemme på skolen.

Klik her for at se hele programskabelonen

Programskabelon 2

Programskabelon 2 er velegnet til dig, der vil inspirere eleverne og give dem en unik oplevelse. Programmet giver eleverne mulighed for at bruge deres hænder, hvilket styrker interessen for virksomheden - og det gør dagen mere spændende for eleverne.


Klik her for at se hele programskabelonen

Programskabelon 3

Programskabelon 3 er velegnet til dig, der vil give eleverne den optimale oplevelse af din branche. Med dette program får eleverne mulighed for at reflektere over den viden, de bliver præsenteret for hos virksomheden. Eleverne deltager i flere forskellige aktiviteter, og som virksomhed har I optimale muligheder for at inspirere eleverne til en fremtid inden for netop jeres branche.


Klik her for at se hele programskabelonen

Programskabelon 4

Ligesom programskabelon 3, er programskabelon 4 velegnet til dig, der vil give eleverne den optimale oplevelse af din branche. Eleverne får mulighed for at reflektere over den viden, de bliver præsenteret for hos virksomheden. Med Programskabelon 4 arbejder eleverne i mindre grupper, hvilket giver mere tid til den enkelte elev. Dette medfører samtidig en øget koncentration fra eleverne og en større velvilje til at spørge ind.


Klik her for at se hele programskabelonen