SÅDAN TILMELDER DU DIN KLASSE

For at tilmelde din klasse et af de spændende forløb på Tektanken, skal du først gå til Tektankens portal (www.nvhus.dk/tektanken).

Her finder du alle de forløb, Tektanken har at tilbyde lige nu.

Er du i tvivl om, hvordan du bruger portalen kan du læse mere her.

Når du klikker på et forløb, bliver du ført videre til en tilmeldingsside, hvorpå du finder alle praktiske og faglige detaljer vedrørende det specifikke forløb.

 

Herunder får du en miniguide til tilmelding på Tektankens portal:

1.

Øverst på denne side finder du al praktisk information om forløbet. Bemærk at arrangøren, der er angivet i øverste højre hjørne, altid vil være Naturvidenskabernes Hus.

I sidens store tekstfelt finder du faglig information om indhold, forberedelse og særlige forhold, du som lærer skal være opmærksom på.

2.

For at komme i gang med en tilmelding, skal du ud for feltet ANTAL angive det præcise antal elever, du ønsker at tilmelde.

3.

Læs teksten under BEMÆRK, der fortæller, hvilken skole og klassetrin, der kan tilmeldes. Læs teksten under rullemenuen Vælg på listen, og angiv, at du har forstået denne. Du kan nu trykke START TILMELDING.

4.

Udfyld formularen med de data, der er angivet i felterne. Når du har gjort dette, kan du klikke på FORETAG TILMELDING. Kort herefter vil du modtage en bekræftelse på e-mail. Bemærk at du ikke er tilmeldt forløbet, førend du har modtaget denne bekræftelse.

Når datoen for afholdelse af forløbet nærmere sig, vil du modtage en reminder om tilmeldingen på e-mail. Dette vil ske ca. 14 dage før afholdelse. To dage før afholdelse vil du ligeledes modtage en mail fra os, der indeholder links til evaluering af forløbet. Denne evaluering vil virksomheden være ansvarlig for, og selve evalueringen vil finde sted sidst på dagen for selve forløbet. Foretages evalueringen ikke på selve dagen, forventer Tektanken, at du som lærer vil foretage denne samlet i klassen, når I er tilbage på skolen.