INSPIRATION TIL DIN UNDERVISNING

Find et undervisningstilbud, der passer dig. Vi har forløb til både grundskolen og de gymnasiale uddannelser. Forløbene kan foregå på skolen eller gymnasiet, hos en virksomhed eller i Naturvidenskabernes Hus. 

 

 

5. - 6. KLASSE

Vær med i et sjovt, kreativt og innovativt undervisningsforløb på tværs af matematik, håndværk og design og natur/teknologi. Eleverne arbejder med opgaverne hjemme på skolen og afslutter forløbet med en konkurrencedag, hvor de dyster mod klasser fra lokale skoler.

LÆS MERE

 

4. - 10. KLASSE OG GYMNASIET

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution, der beskæftiger sig med naturvidenskab, teknologi, håndværk og IT - og komme helt tæt på. Eleverne møder kvindelige rollemodeller og prøver kræfter med praktiske og virksomhedsrelaterede opgaver. 

LÆS MERE

  

7. - 10. KLASSE

Læg en Tekcase ind i din årsplan. Forløbet kan inkludere et besøg på en lokal virksomhed. Planlæg undervisningsforløbet over flere lektioner, f.eks. som et fællesfagligt fokusområde, eller brug en enkelt opgave i naturfagene eller matematik. 

LÆS MERE

 

GYMNASIET

Planlæg et undervisningsforløb i samarbejde med en virksomhed og oplev, hvordan det giver nye perspektiver på undervisningen. Samfundsrelevante virksomhedscases, problemløsning, kritisk tænkning, kreativitet, verdensmål og teknologisk almendannelse. 

LÆS MERE

 

GYMNASIET

Book Sciencedysten til dit gymnasium! Vi kommer ud på gymnasiet med bemanding, materialer og udstyr til at afvikle to aktiviteter, hvor eleverne i små grupper skal dyste om den bedste og mest bæredygtige løsning på en reel problemstilling. Sciencedysten afvikles på tre timer.

LÆS MERE

 

0. - 10. KLASSE

Besøg Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro og oplev praksisnære undervisningsforløb i inspirerede omgivelser. Vi byder året rundt elever og deres lærere indenfor. Her får de brug for både hoved og hænder, når de skal bygge, konstruere, designe, animere, kode og udregne. 

LÆS MERE

 

7. - 10. KLASSE

Kloge Hænder sigter mod, at mange flere unge træffer det rigtige valg af ungdomsuddannelse. Forløbet har fokus på de fællesfaglige fokusområder og Fælles Mål. Det kan indgå i en Åben Skole-indsats og give et helt nyt perspektiv på Uddannelse og Job.

LÆS MERE

 

6. - 10. KLASSE

Kloge Hænder Online inspirerer elever i udskolingen til en erhvervsuddannelse. Eleverne møder rollemodeller fra lokale arbejdspladser og løser praktiske opgaver som f.eks. tømrer eller plastmager. Forløbet foregår hjemme på skolen og gennem virtuelle møder og videoer.

LÆS MERE