KOMMUNIKATIONSPAKKE

Denne side er forbeholdt arrangører, journalister og andre aktører omkring Girls' Day in Science den 6. oktober 2021. Her finder du billeder, grafik og vejledninger til fri afbenyttelse.

 

HENT KOMMUNIKATIONSPAKKE

Du kan downloade hele kommunikationspakken med samtlige materialer og vejledninger - eller udvælge specifikke materialer ved at scrolle længere ned på siden. Gå på opdagelse i materialerne, lad dig inspirere eller brug dem, som de er. Og kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål.  

Kommunikationspakken består af:

  • Invitation
  • Presse
  • Sociale medier og hjemmeside
  • Grafisk design
  • Billeder
  • Samtykke

 

KOMMUNIKATIONSPAKKE - BILLEDER

KOMMUNIKATIONSPAKKE - ØVRIGE MATERIALER

 

GRAFISK DESIGN

Her finder du en række grafiske produkter til fri afbenyttelse. Brug grafikken til opslag på sociale medier, brug banneret i jeres e-mailsignatur eller print en af vores plakater.

Download produkterne ved at klikke på dem.  

 

 

Plakat A3

 

Plakat A3

 

Flyer A5

 

Banner til e-mailsignatur eller hjemmeside

 

Grafik til sociale medier

 

Grafik til hjemmeside og sociale medier

SOCIALE MEDIER OG HJEMMESIDE

Brug meget gerne egne relevante kanaler til at kommunikere om jeres arrangement til Girls' Day in Science 2021.

Vi ser gerne, at I sætter jeres arrangement ind i rammen for hele Girls' Day in Science ved også at kommunikere den større fortælling. Del gerne jeres gode historier med os ved at tagge 

  • @Naturvidenskabernes Hus (Facebook)
  • @nvhus (Twitter)
  • #GirlsDayInScience
  • #flerepigeriSTEM 

Brug vores forslag til tekster (åbner i Word) til en nyhed på jeres hjemmeside og opslag på sociale medier. Lad jer inspirere eller brug dem direkte. 

FORSLAG TIL NYHED PÅ HJEMMESIDE

FORSLAG TIL OPSLAG PÅ SOCIALE MEDIER  

PRESSE

Som arrangør må I meget gerne selv arbejde med lokal- og regionalpressen samt med relevante fag- og mediebrancher i forbindelse med jeres eget arrangement til Girls' Day in Science 2021. Husk blot på, at I er en del af en større kampagnedag, som Naturvidenskabernes Hus står bag. 

Ellers har I vide rammer for at kommunikere om jeres eget arrangement, både før og på selve dagen for Girls' Day in Science 2021. Med en stærk fælles indsats, hvor I så vidt muligt supplerer med jeres egne kommunikationskanaler, kan vi nemlig skabe maksimal bevågenhed og dermed øget opmærksomhed og debat.

For os er målet i et kommunikationsperspektiv, at dagen som helhed og de enkelte arrangementer får så meget positiv presseopmærksomhed som muligt. Det vil understøtte og styrke debatten blandt forældre, i lærerkredse og samfundet generelt om den manglende interesse for IT, teknologi og naturvidenskab blandt piger.

Brug vores tekstforslag til en pressemeddelse (åbner i Word) og tilpas den nøjagtig, som I vil.

FORSLAG TIL PRESSEMEDDELELSE

 

BILLEDER

Her finder du en række billeder til fri afbenyttelse. Download dem ved at klikke på dem. 

 

Fotobyline: Bang & Olufsen

Fotobyline: Hempel

SAMTYKKE

Planlægger I at tage billeder og/eller optage film under jeres arrangement, er der nogle forbehold, som I skal være opmærksomme på. Læs med her og benyt meget gerne vores samtykkeerklæringer.

Alle lærere bliver inden Girls' Day in Science informeret om, at der kan blive taget billeder og optaget film til jeres arrangement. Er der elever, som ikke må fotograferes, skal læreren informere eventuelle fotografer om det på dagen. Derudover skal fotograferne spørge de deltagende piger om lov, inden der tages billeder. 

Planlægger I at publicere portrætbilleder eller eksempelvis interviewbårne film med pigerne, så er et samtykke nødvendigt. Af praktiske hensyn bliver I nødt til at indhente samtykke fra eleverne på forhånd. Brug vores samtykkeerklæringer til det formål. 

Læs i øvrigt Naturvidenskabernes Hus' fotopolitik her
 

SAMTYKKEERKLÆRING - UNDER 15 ÅR 

SAMTYKKEERKLÆRING - OVER 15 ÅR

Girls' Day in Science hos Hempel

INVITATION

Vi rekrutterer stadig piger til Girls' Day in Science 2021. Det vil være en stor hjælp, hvis I har mulighed for at give en hånd med ved at kontakte skoler og/eller gymnasier i nærheden af jer.

Det kan I gøre ved at ringe eller sende en mail til deres sekretariat. Vi har lavet en skabelon til en invitation (åbner i Word). Vedhæft gerne vores flyer om Girls' Day in Science 2021, der besvarer de fleste generelle spørgsmål om kampagnen. 
 

INVITATION TIL SKOLER OG GYMNASIER

FLYER OM GIRLS' DAY IN SCIENCE

  

KONTAKT

Kontakt os meget gerne for spørgsmål til kommunikation og presse.

 

GIRLS' DAY IN SCIENCE ER STØTTET AF