KOMMUNIKATIONSPAKKE 2022

Velkommen til Girls' Day in Science - Kommunikationspakke 2022. Her finder du billeder, grafikker og tekster til fri afbenyttelse i forbindelse med omtaler af Girls' Day in Science. Ved brug af billeder skal Naturvidenskabernes Hus, som har ophavsretten til billederne, krediteres. Kommunikationspakken er for arrangører, journalister og andre aktører omkring Girls' Day in Science. 

OBS! Som noget nyt har vi tilføjet en roll up, som I kan sende til tryk. Der er mulighed for at indsætte eget logo, hvis I har adgang til Adobe InDesign. 

 

Kontakt os meget gerne for spørgsmål til kommunikationspakken. Er du journalist, hjælper vi gerne med et finde et arrangement, som I kan besøge på dagen den 5. oktober 2022.

 

GRAFIKKER, PLAKATER OG FLYER 

Brug grafikkerne på jeres hjemmeside og sociale medier. Plakaterne kan printes eller trykkes i A3. Flyeren kan trykkes i A5 med forside og bagside. Klik på de enkelte produkter for at downloade i god kvalitet. 

 

Banner

 

Plakat A3

 

Plakat A3

 

Grafik 1

 

Grafik 2

 

Flyer A5

TEKSTER

Girls' Day in Science er en oplagt anledning til kommunikation. Vi kommunikerer bredt om kampagnedagen, men det er jeres opgave at bringe jer selv på banen som arrangør. Vi har skrevet udkast til korte og længere tekster (åbner i Word), som indeholder fakta, citater og budskaber omkring Girls' Day in Science. Brug teksterne eller dele af dem frit til sociale medier, nyheder, artikler og pressemeddelelser.

 

SOCIALE MEDIER

NYHED PÅ HJEMMESIDE

PRESSEMEDDELELSE

   

Vi ser gerne, at I sætter jeres arrangement ind i rammen for hele Girls' Day in Science ved også at kommunikere den større fortælling – nemlig at I er med i en landsdækkende kampagnedag, som Naturvidenskabernes Hus står bag. For os er målet kommunikativt, at dagen som helhed og de enkelte arrangementer får så meget positiv presseopmærksomhed som muligt. Det vil understøtte og styrke debatten blandt forældre, lærere og i samfundet generelt om den manglende interesse for IT, teknologi og naturvidenskab blandt piger.

 

PRESSE

I har vide rammer til at kommunikere om jeres eget arrangement både før, under og efter Girls' Day in Science. I må også gerne selv arbejde med den lokale og regionale presse og med relevante fag- og mediebrancher i forbindelse med jeres eget arrangement. Med en stærk fælles indsats, hvor I så vidt muligt supplerer med jeres egne kommunikationskanaler, kan vi nemlig skabe maksimal bevågenhed og dermed øget opmærksomhed og debat.

   

TAGS

@Naturvidenskabernes Hus (LinkedIn)

@nvhus (Facebook og Twitter)

#GIRLSDAYINSCIENCE

 

BILLEDER 

Billederne er til fri afbenyttelse. Dog skal Naturvidenskabernes Hus, som har ophavsretten til billederne, krediteres. Alle billeder er fra Girls' Day in Science 2021 hos Novozymes. Klik på de enkelte billeder for at downloade i høj opløsning. 

 

Girls' Day in Science 2021 hos Novozymes

Fotos: Naturvidenskabernes Hus

SAMTYKKE

Planlægger I at tage billeder og/eller optage film under jeres arrangement, opfordrer vi til, at I på forhånd fremsender en samtykkeerklæring til den eller de lærere, som er tilmeldt jeres arrangement. Det giver lærererne mulighed for at uddele og indhente samtykke fra pigernes forældre, som de kan medbringe på dagen. Vi har lavet et udkast til en samtykkeerklæring (åbner i Word), som I frit kan benytte. Vær opmærksom på, at I som arrangør er dataansvarlige for de billeder og evt. film, som I tager på dagen.  
 

SAMTYKKEERKLÆRING 

 

INVITATION

Hjælp os med at gøre jeres lokale skoler og gymnasier opmærksomme på, at I er med i Girls' Day in Science. Find deres kontaktoplysninger på nettet og brug nedenstående invitation (åbner i Word), som kan sendes via e-mail. Vedhæft også flyeren om Girls' Day in Science, som besvarer de fleste spørgsmål til kampagnedagen. 
 

INVITATION TIL SKOLER OG GYMNASIER

FLYER OM GIRLS' DAY IN SCIENCE

  

GIRLS' DAY IN SCIENCE ER STØTTET AF