KONTAKT

TILMELD KLASSE

LOG IND

Log ind er for dig, der allerede er tilmeldt. Du kommer videre til naturfagsmaraton.dk

VELKOMMEN TIL NATURFAGSMARATON 2021

Naturfagsmaraton er en fest for fællesskab, sammenhold og gode idéer – et kreativt og innovativt undervisningsforløb for elever i 5. og 6. klasse med spændende opgaver og en sjov, lokal konkurrencedag. Naturfagsmaraton giver dig og dine elever unik erfaring med undersøgende og praktisk undervisning på tværs af matematik, håndværk og design og natur/teknologi.  

COVID-19 og Naturfagsmaraton

 

TILMELDING

Du kan tilmelde din klasse til Naturfagsmaraton, hvis den kommune, som skolen ligger i, deltager. Klik på knappen herunder og se oversigten over alle de kommuner, der deltager i Naturfagsmaraton 2021. 

 

FIND KOMMUNE OG TILMELD KLASSE

OPLEV STEMNINGEN 

Hvad er Naturfagsmaraton? Se vores film og oplev den helt særlige stemning, når eleverne dyster mod andre skoler til konkurrencedagen i jeres lokale idrætshal.

Vær opmærksom på, at konkurrencedagene i Naturfagsmaraton i skoleåret 2020/2021 på grund af coronavirus afvikles hjemme på skolerne og som en online begivenhed.

KONTAKT

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til Naturfagsmaraton. Er du lærer, kontakt Laila. Henvender du dig på vegne af en kommune, kontakt Helle. 

NATURFAGSMARATON 2021 ER STØTTET AF