Naturfagsmaraton med konkurrencedag på skolen

Ligger din skoles konkurrencedag i Naturfagsmaraton i uge 5 eller 6, kan I glæde jer til en sjov og anderledes skoledag, hvor vi sender live fra Naturfagsmaratons studie i Bjerringbro. Her vil årets værter, Sara, Sofie og Mikkel, guide jer gennem dagen og sørge for et festfyrværkeri af en konkurrencedag, hvor I stadig dyster i alle seks opgaver mod andre skoler i kommunen i kampen om årets trofæ.

 

 

Sidste skoleår fik holdet bag Naturfagsmaraton bygget et veludstyret studie i Naturvidenskabernes Hus, der står bag Naturfagsmaraton. Studiet blev brugt til liveudsendelser under hjemsendelse af alle skoleelever og i tiden efter, hvor eleverne var tilbage i skole, men stadig ikke måtte blandes. Vi glæder os til igen at tage studiet i brug og give jer et godt og gennemprøvet virtuelt alternativ til konkurrencedagene i hallerne. 

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger om konkurrencedag hjemme på skolen:

  • Dagen foregår i et egnet lokale på skolen med adgang til computer, skærm og god lyd under liveudsendelsen
  • Dagen foregår fra kl. 09.00 – 13.00, men vi tæller ned allerede fra kl. 08.30
  • I dyster mod alle tilmeldte skoler i årets seks opgaver eller det antal opgaver, I har arbejdet med
  • Piloterne i Naturfagsmaraton guider jer gennem dagen og sørger for en sjov og anderledes skoledag, der styrker sammenholdet i klassen
  • Opdaterede bedømmelsesvejledninger ligger på naturfagsmaraton.dk

 

SE PROGRAM

 

Naturfagsmaraton på min skole

Vi opdaterer løbende denne side, hvor du kan se tid og sted for konkurrencedagen i skolens kommune, og om konkurrencedagen foregår hjemme på skolen eller som planlagt i jeres lokale idrætshal:

 

FIND KOMMUNE

 

NATURFAGSMARATON OG COVID-19

Hvordan påvirker den aktuelle situation med coronavirus konkurrencedagene i Naturfagsmaraton? Læs mere på denne side, som vi opdaterer løbende og efter hvert pressemøde:

 

LÆS MERE

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support på mail eller telefon, som er åben alle hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00.

 

KONTAKT

OM NATURFAGSMARATON