PRØV EN NATURFAGSMARATON-OPGAVE TIL NATURVIDENSKABSFESTIVAL UGE 39

Hvordan passer vi på vores insekter? Og hvorfor skal vi egentlig det? Det undersøger youtuber Maria Jarjis, som er kendt fra YouTube-kanalen "WTF er det?"når vi livestreamer direkte fra Naturvidenskabernes Hus på årets Naturvidenskabsfestival. Hun får hjælp af naturvejleder Michael Winther, der viser, hvor nemt det er at bygge et hotel til bier. Efter udsendelsen skal eleverne selv designe og bygge deres eget insekthotel i undervisningstiden.

Air Bee Ant Bee er en opgave fra sidste års Naturfagsmaraton – og derfor også en oplagt mulighed for at afprøve formatet og finde ud af, om du og dine elever skal deltage i Naturfagsmaraton i skoleåret 2021-2022.

 

 

Målgruppe

4., 5. og 6. klasse 

Dato

  • Tirsdag den 28. september
  • Onsdag den 29. september
  • Torsdag den 30. september

Tid

Kl. 08.30 - 09.15

Sted

Hjemme på skolen med livestream fra Naturvidenskabernes Hus

Tilmelding

Tilmeld dig og dine elever én af de tre dage:

 

TILMELDING

OM AIR BEE ANT BEE

Du skal forvente at bruge en hel skoledag. Du skal have materialer klar, så eleverne kan gå i gang med insekthotel-opgaven umiddelbart efter udsendelsen.

Når du har tilmeldt dig og dine elever, vil du inden uge 39 få tilsendt en e-mail med et link til vores livestream, Naturfagsmaraton-opgaven ”Air Bee Ant Bee” samt en lærervejledning med materialeliste.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.