BYG MED TRÆ

Træ har historisk set altid været brugt i byggeri. Træ er ikke blot et smukt eller spændende materiale med mange muligheder. Træ er også et godt og holdbart byggemateriale med en række gode egenskaber i forhold til bearbejdning og tilmed en bæredygtig ressource. Træ oplagrer CObåde under væksten, og når vi bruger det til byggeri. Træbygninger og konstruktioner af træ har vundet større indpas internationalt og i dansk byggeri. Det ene spektakulære byggeri i træ efter det andet skyder op rundt omkring i verden.

Byg med Træ er et undervisningsforløb for elever i 6. til 8. klasse. Her skal eleverne gennem en opgave og et besøg på en virksomhed designe et halvtag til skolen, hvor deres cykler kan stå i læ.

 

UNDERVISNINGSMATERIALE

FIND VIRKSOMHED

 

OPGAVER

Undervisningsmaterialet består af en opgave foruden den obligatoriske opgave 'Undersøg virksomheden'.

 

I samarbejde med

DESIGN ET HALVTAG TIL CYKLER

Eleverne skal designe et halvtag til skolen, der overholder en række designkrav. For at løse opgaven må eleverne undersøge, hvordan konstruktionen laves stabil.

  • Geometrisk tegning og konstruktion

 

HENT OPGAVE

UNDERSØG VIRKSOMHEDEN

Opgaven er obligatorisk.

Eleverne skal undersøge virksomhedens produktion, medarbejdernes job- og uddannelsesveje samt reflektere over, hvad der er vigtigt for dem i et fremtidigt job.

 

 

HENT OPGAVE

BESØG EN VIRKSOMHED

Besøg en virksomhed, mens I arbejder med Byg med Træ. Det giver eleverne inspiration udefra, ligesom de får indsigt i mulighederne for uddannelse og karriere i branchen. Det kræver kun, at I arbejder med den obligatoriske opgave 'Undersøg virksomheden' og den anden opgave.

 

FIND VIRKSOMHED

SIKKERHED VED VIRKSOMHEDSBESØG

 

KONTAKT

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for et virksomhedsbesøg.