Design en sø-robot

Hvordan kan en robot – eller et aspekt ved en robot – bidrage til at lave en bæredygtig oprensning af en sø? Det skal du sammen med dine gymnasieelever undersøge i vores tekcase i samarbejde med Dansk IngeniørService (DIS).

Tekcasen starter med et besøg hos DIS i Stilling (Midtjylland). Her vil medarbejdere præsentere virksomheden og virksomhedscasen. Ved besøget vil eleverne arbejde med idéudvikling, som man normalt arbejder med idéudvikling i virksomheden. Undervejs i forløbet vil der være en virtuel spørgetime. 

Afslutningsvis skal eleverne hjemme på gymnasiet præsentere deres projekter og løsningsforslag for medarbejdere fra DIS, der vil give feedback på projekterne.

 

OM MODELLEN 

 

 

KERNESTOF

Karrierelæring

  • Eleverne opnår viden om og forståelse for fagenes rolle i videreuddannelse, erhverv og samfundsliv
  • Eleverne reflekterer over deres egne muligheder og interesser i forhold til deres egen personlige udvikling samt fremtidig uddannelse og karriere

 

KONTAKT OG TILMELDING

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet eller ønsker at deltage med dine elever. Send en mail med oplysninger om dit fulde navn, gymnasium, klasse og antal elever.