Sundt vand

Drikkevand betragtes som en fødevare og skal derfor leve op til strenge krav fra myndighederne. Men hvordan kontrolleres vores drikkevand, og hvad kan man gøre for at fjerne de partikler, som er uønskede i vores drikkevand? Det skal du sammen med dine gymnasieelever undersøge i vores tekcase i samarbejde med Frederiksberg Forsyning.

Tekcasen starter med et besøg hos Frederiksberg Forsyning på Frederiksberg. Medarbejdere fra Frederiksberg Forsyning præsenterer virksomheden og virksomhedscasen, hvorefter der vil være dialog om projektet. Undervejs i forløbet vil der være en virtuel spørgetime.

Afslutningsvis præsenterer eleverne deres projekter og løsningsforslag for medarbejdere fra Frederiksberg Forsyning, der vil give feedback på projekterne. Hvor forløbet afsluttes aftales med medarbejderne fra Frederiksberg Forsyning.

 

HENT TEKCASE

VEJLEDNING TIL JUPITER

OM MODELLEN  

 

 

KERNESTOF

Karrierelæring

  • Eleverne opnår viden om og forståelse for fagenes rolle i videreuddannelse, erhverv og samfundsliv
  • Eleverne reflekterer over deres egne muligheder og interesser i forhold til deres egen personlige udvikling samt fremtidig uddannelse og karriere

Biologi

  • Cellebiologi og mikrobiologi
  • Vandets kredsløb 

Kemi

  • Kvalitative og kvantitative eksperimentelle metoder, herunder forskellige typer af titrering
  • Komplekse forbindelser og redoxkemi

 

KONTAKT OG TILMELDING

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet eller ønsker at deltage med dine elever. Send en mail med oplysninger om dit fulde navn, gymnasium, klasse og antal elever.