Satellitter og rent drikkevand

Hvordan kan satellitbilleder bruges til at bestemme ændringer i jordniveau, der kan være en fremtidig trussel mod drikkevandsforsyningen? Det skal du sammen med dine gymnasieelever undersøge i vores Tekcase i samarbejde med Klimatorium.

Tekcasen starter med et besøg hos Klimatorium i Lemvig. Her vil medarbejdere præsentere virksomheden og virksomhedscasen. Ved besøget ser eleverne de reflektorer, som satellitterne bruger til at få informationer om jordniveauet, og eleverne præsenteres for de satellitbilleder, som de skal arbejde med. Undervejs i forløbet vil der være en virtuel spørgetime. 

Afslutningsvis skal eleverne hjemme på gymnasiet præsentere deres projekter og løsningsforslag for medarbejdere fra Klimatorium, der vil give feedback på projekterne.

 

OM MODELLEN 

 

 

KERNESTOF

Karrierelæring

  • Eleverne opnår viden om og forståelse for fagenes rolle i videreuddannelse, erhverv og samfundsliv
  • Eleverne reflekterer over deres egne muligheder og interesser i forhold til deres egen personlige udvikling samt fremtidig uddannelse og karriere

 

KONTAKT OG TILMELDING

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet eller ønsker at deltage med dine elever. Send en mail med oplysninger om dit fulde navn, gymnasium, klasse og antal elever.