BÆREDYGTIGHED MED ENZYMER 

VIRTUELT VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE FOR GYMNASIER I FORÅRET 2021

Hvordan kan enzymer bidrage til en mere bæredygtig fødevareproduktion, og dermed skabe værdi for mennesker og samfundet? Det skal du og dine gymnasieelever undersøge i vores tekcase i samarbejde med Novozymes.

Forløbet skydes i gang med en virtuel kickoff, hvor medarbejdere fra Novozymes præsenterer to virksomhedscases, som er relevante for henholdsvis Bioteknologi A og Kemi B/A. Herefter arbejder eleverne selvstændigt videre med deres projekter, hvor de får mulighed for at bruge autentisk data fra Novozymes. Midt i forløbet vil det være muligt at stille spørgsmål til Novozymes, som kan hjælpe eleverne videre med deres projekter. Inden finalen udvælger hvert gymnasium en gruppe, som går videre til finalen. I finalen skal grupperne præsentere deres løsningsforslag for medarbejdere fra Novozymes, som giver feedback på elevernes projekter. Inden for hver case kårer Novozymes en vindergruppe.

 

VIGTIGE DATOER

Virtuel kick off 

  • Mandag den 8. marts kl. 10-11 (en del vil foregå på engelsk) 

Videorundvisning i Novozymes' laboratorie 

  • En del af finalen

Virtuel spørgerunde 

  • Mandag den 12. april kl. 10-11

Virtuel finale

  • Mandag den 26. april kl. 9-12 (Bioteknologi) 
  • Onsdag den 28. april kl. 9-12 (Kemi) 

TILMELDING OG KONTAKT

Forløbet er desværre fuldt booket. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om mulighederne for at deltage i et andet forløb. 

 

I samarbejde med