Mere sundhed med Virtual Reality

Hvordan kan Virtual Reality-teknologi give nye erfaringer eller øge livsglæden hos en bestemt målgruppe? Det skal du og dine gymnasieelever undersøge i denne Tekcase i samarbejde med TakeawalkVR.

TakeawalkVR udlåner udstyr, så I kan lave film, der kan ses med de medfølgende VR-briller. Udstyrets brugerflade gør det let at anvende i undervisningen, og TakeawalkVR sørger for, at udstyret virker på gymnasiet.

Tekcasen kan starte med et besøg hos TakeawalkVR i Hellerup eller med besøg på gymnasiet. Her vil medarbejdere præsentere virksomheden, virksomhedscasen og VR-udstyret. Afslutningsvis skal eleverne præsentere deres projekter for medarbejdere fra TakeawalkVR, der vil give feedback. Ved afslutningen kan en modtagergruppe deltage. Afslutningen kan foregå på gymnasiet eller hos modtagergruppen.

Casen er udviklet med design, men det er muligt at tilpasse arbejdet med VR-briller til andre fag, f.eks. psykologi eller teknologi.

 

HENT MATERIALE

OM VR-UDSTYRET 

OM SAMARBEJDET 

 

 

KERNESTOF

Karrierelæring

  • Eleverne opnår viden om og forståelse for fagenes rolle i videreuddannelse, erhverv og samfundsliv
  • Eleverne reflekterer over deres egne muligheder og interesser i forhold til deres egen personlige udvikling samt fremtidig uddannelse og karriere

Design

  • Analyse af design af fysiske omgivelser, når eleverne ud fra forskellige parametre skal udvælge de lokationer, som de vil bruge
  • Arbejde med kommunikationsdesign, når eleverne skal designe selve brugeroplevelsen

 

KONTAKT OG TILMELDING

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet eller ønsker at deltage med dine elever. Send en mail med oplysninger om dit fulde navn, gymnasium, klasse og antal elever.